VIP info

VIP INFO

Pikkujoulu Piknik
18. – 19.11.2022
Ouluhalli, Oulu

 

 

 

Tervetuloa VIP-vieraaksi Pikkujoulu Piknikiin!

VIP-lippuun kuuluu pääsylipun lisäksi varattu pöytäpaikka VIP-alueelta, sekä muun muassa Oskarin Kellarin loihtima noutopöytäillallinen, joka on tarjolla molempina päivinä klo 17:30 – 20:30. Lisäksi VIP-lippuun sisältyy oma sisäänkäynti (vanhan puolen pääovet) sekä eteispalvelu. VIP-asiakkailla on käytössä oma baari ja WC:t Ouluhallin vanhan puolen aulassa.

 

Saapuminen

VIP-jono kulkee Ouluhallin vanhan puolen pääsisäänkäynnin ovista (uimahallin/jäähallin puolella). Saapuessanne VIP-liput vaihdetaan rannekkeeksi, jota näyttämällä pääset VIP-alueelle. Seuraavaksi voitte siirtyä opasteita seuraten hallin puolelle VIP-puolen narikkaan. Eteispalvelu sisältyy VIP-lippuun, eli sitä ei tarvitse maksaa erikseen. Narikan jälkeen voitte siirtyä odottamaan pöytiinohjausta. Odotellessa teille tarjoillaan lasit kuohuvaa tervetuliaisiksi. Tässä vaiheessa voitte myös ostaa juomalippuja VIP-alueen emännältä.

 

Palvelut

VIP-alueella on oma hyvin varusteltu baari, jossa on myynnissä perusjuomien lisäksi muun muassa valikoima viinejä ja cocktaileja, sekä Tornion Panimon ja Shaman’s Spiritsin tuotteita.

VIP-asiakkaiden käytössä on omat WC:t, jotka sijaitsevat vanhan pääsisäänkäynnin luona aulassa.  WC:t on merkitty opastein.

 

Ruokailu

Pikkujoulu Piknikin VIP-illallisen toteuttaa Oskarin Kellari. Noutopöytä on katettu klo 17:30 – 20:30 välisenä aikana. Ennakkoon tilatut erikoisruokavalioiden mukaiset annokset saa pyytämällä henkilökunnalta.

>> Katso VIP-menu

 

Muuta

Tapahtumassa käy vain maksukortit, emme voi valitettavasti ottaa vastaan käteistä-

Katso turvallisuusohjeet Info-sivulta

 

Tilaa viinit valmiiksi pöytään!

Minimoi odotusaika ja maksimoi mukavuus: tilaa ruoan kanssa nautittavat viinit ja alkuskumpat valmiiksi pöytään odottamaan saapumistasi! Valikoimastamme löytyy myös luomulaatuisia ja vegaanisia viinejä.

>> Katso VIP-puolen viinilista

 

Juomaliput

Juomaliput käyvät maksuvälineenä koko tapahtuma-alueen baareissa, paitsi Ouluhallin omassa ravintolassa. Voitte halutessanne ostaa juomalippuja vielä paikan päällä VIP-emännältämme saapuessanne.

JUOMALIPPU 9 € / kpl
Juomalippu käy hanajuomiin: olut, siideri, lonkero 0,33l ja talon viineihin 12 cl (Footmark ja Atlântico). Tölkissä myytävistä tuotteista hyvitetään 1 € pantti palauttajan maksukortille, kun tölkit palautetaan ehjänä baaritiskille.

COCKTAIL-LIPPU 11 € / kpl
Cocktail-lippu käy tapahtumassa saatavilla oleviin juomasekoituksiin.

 

Panttijärjestelmä

Tapahtumassa on käytössä panttijärjestelmä. Tölkeissä myytävien tuotteiden hintaan lisätään euron (1 €), ja viinipullojen hintaan viiden euron (5 €) pantti. Pantti hyvitetään palauttajan maksukortille ehjänä baaritiskille palautetuista pulloista ja tölkeistä. Otathan tämän huomioon tilatessasi juomalippuja tai viinipulloja ennakkoon.

 

Tilaus ja toimitus

Lähetä viini- ja juomalipputilauksesi sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Pystymme ottamaan ennakkotilauksia vastaan perjantaihin 11.11. saakka.

Mikäli haluat maksaa tilauksesi laskulla, liitä tilauksen mukaan laskutustiedot. Laskulle lisätään laskutuslisä 10 €. Huomaathan, että laskun tulee olla maksettuna tapahtumapäivänä.

Voit maksaa tilauksen myös paikan päällä maksukortilla saapuessasi. Emme valitettavasti pysty ottamaan vastaan käteistä.

Juomaliput voidaan toimittaa postitse ennakkoon, tai sitten voit lunastaa liput saapuessasi VIP-alueen vastaanotosta. Liput luovutetaan vain tilaajalle, ellei toisin ole sovittu tilauksen yhteydessä.