Piknik Klubi: Neljä Ruusua

Huom! Keikka on jouduttu siirtämään yhtyessä tapahtuneiden sairastumisien vuoksi. Uusi keikkapäivä on sunnuntai 17.4.! Perjantaille 1.4. ostetut keikkaliput käyvät uudelle keikkapäivälle sellaisenaan.

Jos uusi keikkapäivä ei kuitenkaan sovi, voit palauttaa liput ennen 17.4. Tikettiin käyttämällä nettisivujen lomaketta: www.tiketti.fi/info/palauttaminen.

 

Huhtikuussa Piknik Klubilla esiintyy juuri uuden 1000X -nimisen albuminsa julkaissut Neljä Ruusua!

Neljä Ruusua on Joensuussa vuonna 1982 perustettu bändi, joka seikkailee musiikillaan popin ja rockin rajamailla. Yhtye on julkaissut 15 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa, joita on myyty yhteensä yli 400 000 kappaletta. Streameja kappaleille on kertynyt suortatoistopalveluissa yli 30 miljoonaa. Neljä Ruusua on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomalaisen musiikin kantayhtyeistä.

Ruusuilla on ollut uransa aikana huikeat 26 top 20-radiohittiä, joihin kuuluvat mm. klassikot ”Juppihippipunkkari”, ”Poplaulajan vapaapäivä”, ”Hunningolla”, ”Luotsivene”, ”Popmuseo”, ”Valuva taivas”, ”Missä vaan” ja ”Elän vain kerran” sekä tuoreemmat kappaleet kuten ”Surutulitus”, ”Sininen sunnuntai”, ”Mustia ruusuja” ja ”Älä luovuta (Noli cedere).

Yhtye on edelleen alkuperäiskokoonpanossaan; Ilkka Alanko (laulu, kitara), Petteri ”Kode” Koistinen (kitara), Jari ”Lade” Laakkonen (basso), Kari ”Kämy” Kämäräinen (rummut).

LIPUT

Ennakkoliput alk. 28,50 €
Liput ovelta 35 €, mikäli ennakkomyynnistä jää lippuja

LISÄTIEDOT

Ikäraja K-18
Ovet 19:00
Showtime 21:00
Eteispalvelumaksu 3 €

Basso Club
Uusikatu 20, Oulu

SHOW & DINNER

Piknikin ennakkolipuilla -10% alennus Zivagon ruokatuotteista keikkapäivänä! Katso menu & varaa pöytä: zivago.fi

Gastropub Zivago
Kirkkokatu 29, Oulu