Info

Info

Piknik Klubi

Järjestämme kotimaisten artistien klubikeikkoja Basso Clubilla, jota on kiitelty muun muassa upeista valoista ja erittäin laadukkaasta Genelec -äänentoistosta.

Tapahtumapaikka ei valitettavasti ole esteetön.

Osoite: Basso Club, Uusikatu 20, Oulu

Rotuaari Piknik

Rotuaari Piknik järjestetään Mannerheimin puistossa, Rotuaarin päässä. Sisääntuloportit sijaitsevat keskustan puolella puistoa, Kirkkokadulla ja Isokadulla.

Esteettömyys:
avustaja maksutta (virallinen todistus esitettävä kysyttäessä), esteetön WC, esteetön sisäänpääsy, selkeät opasteet

 

Basso Clubin konkurssi & Piknik Klubi -keikat

Basso Clubin taustayhtiö Yöklubi Oy:n konkurssin vuoksi olemme joutuneet siirtämään Piknik Klubi -keikkoja muihin osoitteisiin ja ajankohtiin. Tarkista keikan muuttuneet tiedot tapahtuman sivuilta!

Uniklubin ja JP Leppäluodon keikat on siirretty kokonaan Voimala 1889 järjestettäväksi. Meidän kautta ostetut liput käyvät kuitenkin keikoille sellaisenaan. Lipunmyynti jatkuu uuden järjestäjän kautta.

Pe 3.3. Piknik Klubi: Uniklubi
uusi järjestäjä Voimala 1889

Pe 17.3. Piknik Klubi: Korpiklaani
uusi keikkapäivä on pe 17.11., uusi keikkapaikka on 45 Special

Pe 31.3. Piknik Klubi: The 69 Eyes
järjestetään normaalisti Bassossa

Pe 21.4. Piknik Klubi: JP Leppäluoto
uusi järjestäjä Voimala 1889

Su 30.4. Piknik Klubi: Viikate
TBA

Tiedotamme aiheesta lisää sitä mukaa, kun asiat etenevät. Mikäli haluat kysyä jotain keikoista tai niiden järjestelyistä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Yleistä

Piknikin tapahtumien ikäraja on K-18, ellei toisin mainita.

Tapahtumapaikat voivat veloittaa eteispalvelumaksun asiakkailta.

Tarkista showtime tapahtuman tiedoista.

 

Esteettömyys ja saavutettavuus

Kaikkiin tapahtumiimme saa tulla saattaja (1 hlö) lipullisen avustettavan asiakkaan mukana ilmaiseksi sisään. Saattaja ei tarvitse erillistä lippua. Ovella voidaan kysyä virallista todistusta avustajan tarpeesta.

Festivaalien tapahtuma-alueet pyritään rakentamaan mahdollisimman esteettömiksi. Konsertti- ja keikkapaikkojen esteettömyys on vaihtelevaa. Saat lisätietoja asiasta keikkapaikkojen verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta, tai tiedustella meiltä asiasta tarkemmin sähköpostitse tapahtumat (a) piknik.fi

 

Turvallisuus

Yleisesti tapahtumiimme ei saa tuoda:

  • omia juomia tai ruokia (pl. terveydelliset syyt. Välipalat/naposteltavat on ok.)
  • huumeita
  • reseptilääkkeitä ilman reseptiä
  • mitään aseeksi tai räjähteeksi luokiteltavia esineitä
  • sateenvarjoja
  • kameratikkuja
  • järjestelmä- tai videokameroita (ilman kuvauslupaa)

Järjestyksenvalvojilla on oikeus tutkia keikkapaikalle vietävät laukut ja takavarikoida esineitä, jotka voivat vaarantaa paikallaolijoiden turvallisuuden. Takit sekä isot reput ja laukut on jätettävä narikkaan. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtuman turvallisuudesta, tai yksittäisistä tavaroista, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, kiusaamista, ahdistelua tai väkivaltaa tapahtumissamme. Kunnioita kanssaihmisten rajoja, ja kohtele muita asiakkaita sekä henkilökuntaa kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti. Tapahtuma-paikkojen henkilökunnalla ja järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa tiloistamme henkilö, joka ei käyttäydy näiden periaatteiden mukaisesti.

Noudata opasteita (kyltit) sekä järjestyksenvalvojien ja henkilökunnan antamia ohjeita liikkuaksesi turvallisesti tapahtuma-alueella.

Jos koet tai näet epäasiallista käytöstä, epäilet jonkun olevan vaarassa tai havaitset puutteita turvallisuusjärjestelyissä, kerro asiasta välittömästi lähimmälle järjestyksenvalvojalle tai henkilökunnalle.

 

Löytötavarat

Suurempien tapahtumien löytötavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalveluun. Basso Clubille jääneistä löytötavaroista voit kysyä suoraan keikkapaikalta.

Kumppaniedut

Show & Dinner by Zivago

Gastropub Zivago tarjoilee laadukkaan valikoiman juomia sekä suolaisia että makeita herkkuja Oulun keskustassa. Piknikin konserttien ennakkolipulla saat  -10% alennuksen kaikista Zivagon ruoka-annoksista keikkapäivänä! Tutustu ruokalistaan ja varaa pöytä osoitteessa zivago.fi!

Jatkot Nelivitosessa

Tapahtumapäivinä Piknikin konserttilipulla tai rannekkeella ilmainen sisäänpääsy legendaarisen liveklubi ja yökerho 45 Specialin viikonloppuklubeille (Rokkidisko / Vinttiklubi). Ei koske 45 Specialin keikkoja tai erikoistapahtumia. Eteispalvelumaksu 3 €. Lisätiedot: 45special.com.