Info

Info

Piknik Klubi

Järjestämme kotimaisten ykkösrivin artistien tähdittämiä, intiimejä klubikeikkoja Basso Clubilla, jota on kiitelty muun muassa upeista valoista ja erittäin laadukkaasta Genelec -äänentoistosta.

Basso Club
Uusikatu 20, Oulu

Piknik Klubi -keikkojen liput myy Tiketti.

Ouluhalli

Kiitos että -hyväntekeväisyyskonsertin tapahtumapaikkana toimii Ouluhalli.

Esteettömyys:
A-merkinnällä avustaja maksutta, esteetön WC, esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen, selkeät opasteet, katsomossa pyörätuolipaikkoja

Osoite:
Ouluhallintie 20, 90130 Oulu

Yleistä

Piknikin tapahtumien ikäraja on K-18, ellei toisin mainita.

Tapahtumapaikat voivat veloittaa eteispalvelumaksun asiakkailta. Basso Clubin eteispalvelumaksu on 3,00 €.

Tarkista showtime tapahtuman tiedoista!

Turvallisuus

Yleisesti tapahtumiin ei saa tuoda:

  • omia juomia tai ruokia (pl. terveydelliset syyt)
  • huumeita
  • reseptilääkkeitä ilman reseptiä
  • mitään aseeksi tai räjähteeksi luokiteltavia esineitä
  • sateenvarjoja
  • kameratikkuja
  • järjestelmä- tai videokameroita (ilman kuvauslupaa)

Järjestyksenvalvojilla on oikeus tutkia keikkapaikalle vietävät laukut ja takavarikoida esineitä, jotka voivat vaarantaa paikallaolijoiden turvallisuuden. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtuman turvallisuudesta, tai yksittäisistä tavaroista, ota suoraan yhteyttä keikkapaikkaan.

Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, kiusaamista, ahdistelua tai väkivaltaa tapahtumissamme. Kunnioita kanssaihmisten rajoja, ja kohtele muita asiakkaita sekä henkilökuntaa kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti.

Tapahtuma-paikkojen henkilökunnalla ja järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa tiloistamme henkilö, joka ei käyttäydy näiden periaatteiden mukaisesti.

Jos koet tai näet epäasiallista käytöstä tai epäilet jonkun olevan vaarassa, kerro asiasta välittömästi lähimmälle järjestyksenvalvojalle tai henkilökunnalle.

 

Löytötavarat

Ota löytötavaroista yhteyttä suoraan keikkapaikkaan.

Kumppaniedut

Show & Dinner by Zivago

Gastropub Zivago tarjoilee laadukkaan valikoiman juomia sekä suolaisia että makeita herkkuja Oulun keskustassa. Piknikin konserttien ennakkolipulla saat  -10% alennuksen kaikista Zivagon ruoka-annoksista keikkapäivänä! Tutustu ruokalistaan ja varaa pöytä osoitteessa zivago.fi!

Jatkot Nelivitosessa

Piknikin konserttilipulla tai rannekkeella ilmainen sisäänpääsy legendaarisen liveklubi ja yökerho 45 Specialin viikonloppuklubeille (Rokkidisko / Studio45). Ei koske 45 Specialin keikkoja tai erikoistapahtumia. Eteispalvelumaksu 2,50 €. Lisätiedot: 45special.com.