Yritys

Yritys

Pro Piknik Festivals on pitkän historian oululainen tapahtumatuotantoyritys.

Olemme jo kymmenien vuosien ajan järjestäneet Oulun alueella laadukkaita tapahtumia. Meille tärkeintä on elämykset kaikille aisteille, ja nykyisin vahvuutemme onkin niin sanotusti “ihmisen kokoisissa” musiikkitapahtumissa, joissa hyvä tunnelma on kaiken alku ja juuri.

Mielenpainuvimpia tapahtumiamme lienevät legendaarinen keskikaupungin puutarhajuhla Rotuaari Piknik (2001–2018) ja Pohjois-Suomen suurimmat pikkujoulubileet Pikkujoulu Piknik (2008–2018), joiden lisäksi repertuaariimme kuuluu lukuisia kotimaisten ykkösrivin artistien tähdittämiä keikkailtoja klubeilla ja konserttisaleissa, ja jopa stadionluokan konsertteja, kuten John Fogerty Raatin stadionilla vuonna 2012.

Nykyään ydintoimintaamme ovat ykkösrivin kotimaisten artistien tähdittämät Piknik Live -konsertti-illat Oulun Club Teatrialla, intiimimmät Piknik Klubi -keikat Basso Clubilla, sekä esimerkiksi elokuinen Varjo -festivaali Kuusisaaressa.

Olemme laajentaneet viime vuosina palveluamme myös yritystapahtumien puolelle muun muassa erilaisten virkistys- ja vuosijuhlien merkeissä. Tarjoamme yrityksille tapahtumapalveluita joko avaimet käteen -periaatteella tai toteuttamalla vain tiettyjä tapahtuman osa-alueita. Lisäksi tuotamme ravintola- ja anniskelupalveluita muihin tapahtumiin.

Yhteys

Piknik Live, Piknik Klubi, yritystapahtumat

[email protected]

  • Ilpo Sulkala

    Promoottori

    0400 581 362

  • Hanna Takkula

    Tuotanto

    045 3280 385