Piknik Klubi: Anssi Kela

Anssi Kela keikkailee Piknik Klubilla maaliskuussa!

Anssi Kela on 30-vuotisen uransa aikana tehnyt niin paljon hittejä, että pelkästään niistä voisi muodostaa koko illan mittaisen settilistan.

Peräti viidellä Emmalla palkittu laulaja-lauluntekijä julkaisi syksyllä 2018 seitsemännen soololevynsä ”Ääriviivoja”. Albumilta lohkaistu, reippaasti yli kolme miljoonaa striimiä Spotifyssa kerännyt menestyssingle Ilves dominoi julkaisunsa jälkeen myös suomalaisia radiosoittolistoja.

Anssi Kela edustaa uutta 2000-luvun lauluntekijäsoundia kertoen tarinaa, jota kuuntelee mielellään ja jota kaikki osaavat laulaa mukana, vaikkei tarkoituksellisesti olisikaan artistin musiikkia kuunnellut. Anssin taito rakentaa show lukemalla yleisön reaktioita ja tuijottamatta biisilistaa on ainutlaatuinen viihdyttäjän talentti, jollaista ei muualta Suomesta löydy.

Vuosi 2021 alkoi tuotteliaasti, kun artistilta ilmestyi heti tammikuun ensimmäisen viikon sisällä uusi single Sut puhallan pois, joka on myös Syke: Hätätila -elokuvan tunnari. Tämän lisäksi Anssi Kela julkaisi Laulu rakkaudelle -ohjelman myötä toisen ennenkuulemattoman kappaleen Vuosien jälkeen. Syksyllä hänet nähtiin Vain elämää -suosikkisarjan All Stars -kaudella.


LIPUT

Ennakkoliput Tiketistä 27,50 €
Liput ovelta 35 €*
*Mikäli jäljellä ennakkomyynnistä


LISÄTIEDOT

Ikäraja K-18
Showtime klo 21:00
Eteispalvelumaksu 3 €

Basso Club
Uusikatu 20, Oulu


SHOW & DINNER

Piknikin ennakkolipuilla -10% alennus Zivagon ruokatuotteista keikkapäivänä!
Katso menu & varaa pöytä: zivago.fi

Gastropub Zivago
Kirkkokatu 29, Oulu