Yrityksille

Yrityspaketit

Hoitajille kiitos – haastamme yritykset mukaan tekemään hyvää!

Ostamalla lippu- tai sponsorointipaketin voit muistaa työntekijöitäsi tai asiakkaitasi, saada positiivista näkyvyyttä yrityksellesi sekä tehdä samalla hyvää kahteen suuntaan!

Haastamme yhteistyökumppanimme Oulun Lipon kanssa yritykset mukaan tekemään hyvää ostamalla lippuja James Bluntin tähdittämään Kiitos että -hyväntekeväisyyskonserttiin tai vaihtoehtoisesti Varjo -festivaaleille.

Jokaista 10 ostettua lippua kohden Piknik ja Oulun Lippo lahjoittavat 4 lippua OYS:n hoitohenkilökunnalle kiitokseksi jaksamisesta koronapandemian aikana.

Tavoitteena on saada myytyä tapahtumiin 2500 yrityslippua, jolloin OYS:n hoitohenkilökunnalle voitaisiin lahjoittaa yhteensä 1000 lippua. Lisäksi osa hyväntekeväisyyskonsertin tuotosta jaetaan alkuperäisen idean mukaisesti OYS:n lasten teho-ostaston 64 ja lasten veri- ja syöpätautien osaston 51 kesken.

 

Kiitos että -konsertti

James Blunt – The Stars Beneath My Feet Tour
La 04.06.2022
Ouluhalli, Oulu

Yhteistyössä: Oulun Lippo & Gastropub Zivago

VIP-lippu hinta 139 € / kpl sis alv 10%

Sisältää: Pääsy VIP-alueelle, jossa omat palvelut (baarit, WC:t, narikka), oma pöytäpaikka ja Zivagon loihtima buffet-illallinen.

Myymme yrityksille myös esimerkiksi juomalippuja, räätälöityjä tapahtumaratkaisuja sekä näkyvyys- ja sponsorointipaketteja tapahtumiimme. Kysy lisää sähköpostitse osoitteesta tapahtumat[at]piknik.fi tai puhelimitse numeroon 0400 581 362 / Ilpo Sulkala

Varjo

05.–06.08.2022
Kuusisaari, Oulu

Varjo Lounge 2PV -liput 235 € / kpl sis alv 10%

Varjo Lounge -lippuun sisältyy: pääsylippu Varjo-festivaaleille perjantaina ja lauantaina, sekä pääsy Lounge-alueelle, jossa omat palvelut, kuten Cocktail Companyn drinkkibaari, viihtyisä terassi ja wc:t. Viihtyisän Lounge-teltan ravintolasta ja terassilta on hyvät näkymät molemmille lavoille. Lippuun sisältyy myös ravintola Ostroferian loihtimat herkut, joista pääset nauttimaan kahden kattauksen verran molempina festivaalipäivinä!

Kysy yrityksille räätälöidyistä lippupaketeista ja palveluista sähköpostitse info[at]varjofestivaali.fi