Kiitos Että -hyväntekeväisyyskonsertti

Kiitos että -hyväntekeväisyyskonsertin idea on lähtöisin oululaisen Jalasvaaran perheen halusta tehdä jotain hyvää heidän Alvari-poikansa OYS:n lasten teho-osastolta 64, sekä lasten veri- ja syöpäosastolta 51 saamansa avun ja tuen vastineeksi ja kiitokseksi. Osa konsertin tuotoista  jaetaan kyseisten osastojen kesken.

Kiitos että -konsertin pääesiintyjänä nähdään erityisesti You’re Beautiful -hitistään tunnettu, yli 23 miljoonaa albumia urallaan myynyt brittitähti James Blunt.

Blunt julkaisi syksyllä 2019 Once Upon A Mind -nimisen albumin, sekä mittavan Euroopan kiertueen, jonka osana Blunt nähdään myös Suomessa. Sittemmin kiertue (ja Oulun konsertti sen mukana), on jouduttu siirtämään koronan vuoksi kahteenkin otteeseen. Kesällä 2021 julkaistiin kiertueen uudet konserttipäivät, sekä The Stars Beneath My Feet (2004–2021) -nimeä kantava kokoelma-albumi, joka koostuu Bluntin menestyksekkään 17-vuotisen uran suurimmista hiteistä.

James Blunt on vieraillut Suomessa viimeksi Pori Jazz -festivaaleilla vuonna 2018. Miehen edellinen täysin oma konsertti kuultiin Suomessa vuonna 2009, jolloin Hartwall Areena myytiin täyteen.

Ouluhallissa maailmantähdelle lavan lämmittää jo vuosikymmenien ajan suomalaisia musiikillaan viihdyttänyt Ressu Redford. Ressun kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit ’Älä mee’, ’Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat’ ja ’Kuka on se oikea’.

Illan starttaa oululainen pitkän linjan muusikoista koostuva cover-yhtye Mustana, jonka repertuaariin kuulu aimo liuta tuttuja rock-klassikoita, kuten esimerkiksi ’Proud Mary’, ’River Deep Mountain High’ ja ’Born to be Wild’.

Huikea elävän musiikin ilta siis luvassa!

 

LIPUT

Pääsyliput alk. 59 € sis. pvm.
Liput myy Lippupiste.

 

VIP-LIPUT

VIP-lippu sisältää konserttilipun lisäksi narikkapalvelun, pääsyn VIP-alueelle, jossa on omat baaripalvelut sekä oman pöytäpaikan ja Zivagon luoman buffet-illallisen!

VIP-lipun hinta on 139,00 € / kpl

>> Katso VIP-menu

>> Tilaa VIP-liput tästä

Huom! VIP-noutopöytä klo 17–20 välisenä aikana.

 

AIKATAULU

17:00 ovet
18:15 Mustana
19:30 Ressu Redford
21:15 James Blunt

 

SAAPUMINEN

Suosittelemme saapumaan käyttäen julkista liikennettä. Ouluhallin vierestä kulkee Oulun paikallisliikenteen citybussi ja lähistöllä on muitakin paikallisliikenteen bussipysäkkejä.

 

ALUEKARTTA

Ouluhalli, Ouluhallintie 20, Oulu

Konsertin tapahtumapaikan kartta

MUUTA

Konsertin ikäraja on 18 vuotta. Varaudu todistamaan ikäsi.

Narikkapalvelu 3 €

HUOM! Tapahtumassa käy vain korttimaksu! Emme valitettavasti pysty vastaanottamaan käteistä lainkaan.

Tapahtuman aiemmille päiville (Club Teatria 6.6.2020 ja 5.6.2021) ostetut liput käyvät uudelle konserttipäivälle sellaisenaan. Lippujen palautusmahdollisuus on päättynyt. Huomaathan, että myös tapahtumapaikka on muuttunut!

 

Hoitajille kiitos – haastamme yritykset mukaan tekemään hyvää!

Alkuperäinen idea on laajentunut koronan myötä koskemaan myös OYS:n muuta sairaanhoitohenkilökuntaa, jotka ovat taistelleet eturintamassa pandemian selättämiseksi.

Haastammekin yhteistyökumppanimme Oulun Lipon kanssa yritykset mukaan tekemään hyvää ostamalla lippuja Kiitos että -hyväntekeväisyyskonserttiin tai vaihtoehtoisesti Varjo -festivaaleille.

Jokaista 10 ostettua lippua kohden Piknik ja Oulun Lippo lahjoittavat 4 lippua OYS:n hoitohenkilökunnalle kiitokseksi jaksamisesta koronapandemian aikana.

Tavoitteena on saada myytyä tapahtumiin 2500 yrityslippua, jolloin OYS:n hoitohenkilökunnalle voitaisiin lahjoittaa yhteensä 1000 lippua. Lisäksi osa hyväntekeväisyyskonsertin tuotosta jaetaan alkuperäisen idean mukaisesti.

>> Lue lisää yrityspaketeista täällä